Välkommen till säsongen 2020!

Hej på er allesammans!

Hoppas att ni har det bra och mår bra såhär i ” coronans tidsålder ”.  Ett vid det här laget fruktansvärt uttjatat ämne, likväl påverkas vi allihopa antingen direkt via sjukdom eller indirekt genom alla åtstramningar samhället tvingas vidta. Jag är personligen mer bekymrad över det sistnämnda trots att jag sitter här bakom tangentbordet med rinnande näsa, halsont och djungelbränna. Så, där tog det allvarliga slut. 

 ÄNNU en omgång av Gubbgolfen väntar bortom horisonten! I år peggar vi upp för den totalt nionde gången, förjävla roligt. Startfältet i år innehåller inga stora förändringar, bara ett fåtal avhopp pga diverse orsaker. Har jag gjort min matematik ordentligt får jag det till att vi blir antingen tolv eller tretton tävlande i år!

 I år har jag tagit sikte på Linköping, en stad jag aldrig har satt min fot i så vitt jag iaf vet. Dock har den enligt uppgifter bra golfbanor och naturligtvis, ett Elite Hotel med tillhörande Bishop Arms.

 Precis som jag nämnde i chatten är upplägget lite annorlunda detta år, framförallt gällande finalhelgen. För att kunna ge allihopa lite respit efter mycket golf och diverse intag av alkoholhaltiga juicer tänkte jag att vi inte skulle spela på söndagen. Upplägget blir istället att finalresan läggs från torsdag till lördag. Torsdagen är helt frivillig oavsett hur tävlingen ter sig, jag har full förståelse att inte alla vill/ kan ta två dagar ledigt från jobbet. Torsdagen kommer med andra ord inte under några omständigheter ingå i tävlingen. Fredagen kan komma att ingå beroende på vad vi tillsammans kommer överens om och lördagen är som alltid final.

 Jag har varit i kontakt med Elite Hotel och fått följande prisuppgifter:

Pris per person/dag:

Torsdag 3/9 enkelrum 1690:-, del i dubbelrum 1145:- 

Fredag 4/9 enkelrum 1490:-, del i dubbelrum 1195:- 

Lördag 5/9 enkelrum 1490:-, del i dubbelrum 1195:- 

I dessa priser ingår 1x greenfee, extra greenfees kostar 500:-/st

Kort sammanfattat innebär det att vill man spela och bo från torsdag-lördag i ett dubbelrum kostar det dig 4535:-

Tävlingen är dessutom lagd en aning senare kalendermässigt detta år, det har sina orsaker men är onödiga att gå in på i detta skede!

Jag kommer att förhandsboka sex dubbelrum med spel torsdag-lördag hos Elite. Möjligheterna att göra ändringar i bokningen brukar vara väldigt generös, därför är det enklare för mig att göra på detta sätt. Är det någon som har annorlunda önskemål som tex en konkubin på hotellrummet, kontakta mig. Jag är en jävel på magdans.

Till sist kastar jag in samtliga datum som det är tävling:

Lördag 30:e maj

Lördag 27:e juni

Lördag 25:e juli

Spelledigt augusti?

Finalhelg 3:e – 5:e september

Ta hand om er där ute i den stora, stygga världen så syns vi inom kort!

/ Farbror Johan